diumenge, 19 de setembre del 2021

Cronometratge Sportident

 Aquesta edició com a novetat en la cursa, i en col·laboració amb el Club Montsant Orientació, farem servir un nou sistema de cronometratge. Deixarem de banda la clàssica targeta de control en paper i passarem a fer servir el sistema electrònic Sportident

Aquest canvi  suposarà tota una millora en la cursa i un seguit d'avantatges per als participants i organització (major agilitat en els resultats, no haver de portar la targeta en paper a les mans, impossibilitat de perdre el xip, evitar la separació de l'equip, etc.)

Tot i així caldrà que tingueu en compte algunes consideracions:

  • cada membre de l'equip durà el seu propi xip precintat al canell quan entri al "corralet", i no se'l podrà treure fins que li desprecinti l'organització per bolcar els resultats a l'ordinador (un cop ja a l'arribada).
  • caldrà deixar un DNI per equip en el moment de la recepció de participants i com a fiança si heu llogat xip, el qual es retornarà un cop retornat el xip.
  • en el moment d'entrar al "corralet" haureu de "netejar" i "comprovar" el vostre xip en dues bases diferents que tindran dos membres de l'organització (molt important fer aquest pas!)
  • tots els participants de l'equip hauran de "xipar" cadascun dels controls que trobin amb un temps màxim d'un minut entre el primer i l'últim participant, si algú no "xipa" o passa més d'un minut aquell control quedarà invalidat.
  • quan "xipeu" al control veureu que la base Sportident pita i també s'encen una llum vermella. En cas que només faci una de les dues coses igualment quedarà gravat el vostre pas per aquell control.